SERVEIS I SOLUCIONS

Alo Group

Líders en serveis IT

Som una empresa líder en serveis de tecnologia de la informació (IT) amb més de 14 anys d'experiència en el sector privat i Administració Pública local i autonòmica. Ens especialitzem a proporcionar solucions integrals per a empreses de totes les grandàries i sectors.

El nostre equip està compost per experts en tecnologia amb àmplia experiència en projectes d'infraestructura de IT, seguretat de la informació, cloud computing, implementacions de programari, serveis de cablejat, xarxes i molt més.

Ens enorgullim de brindar un servei excepcional als nostres clients, oferint solucions personalitzades i adaptades a les seves necessitats específiques. Ens assegurem de mantenir-nos actualitzats amb les últimes tecnologies i tendències del mercat per a garantir que els nostres clients sempre tinguin accés a les millors solucions.

Consultoria i suport

A més dels nostres serveis de consultoria, també oferim serveis de manteniment i suport per a garantir que els sistemes dels nostres clients estiguin funcionant de manera òptima.

La nostra meta és ajudar els nostres clients a maximitzar la seva inversió en tecnologia i augmentar la seva competitivitat en el mercat. Ens enorgullim de ser un soci de confiança i de confiança per als nostres clients.

Si està buscant una empresa de confiança i professional per a manejar les seves necessitats de IT, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per a obtenir més informació sobre com podem ajudar-ho.

Certificats en Gestió de IT i Seguretat de la informació

(ISO 20001 y 270001)

Ens recolza una àmplia experiència en el sector
+
150
Clientes
+
50
Tècnics
+
65
k
GESTIÓ D'INCIDÈNCIES
crossmenu